Vacatures

Per jaar voeren onze ruim 1.400 vrijwilligers meer dan 300.000 gesprekken met mensen die het even niet zien zitten, eenzaam zijn of verdrietig, met psychische problemen kampen of gewoon verlegen zitten om een luisterend oor. Dat doen zij 24 uur per dag 365 dagen per jaar, thuis of op één van de 21 locaties in Nederland waar zij ondersteund worden door 60 beroepskrachten. Per 1 januari 2019 verwelkomt Sensoor, de landelijke luisterlijn de Telefonische Hulpdienst Utrecht en de Hulplijn Amsterdam om als één landelijke organisatie sterker gehoor te geven aan onze missie.

Er zijn momenteel 2 vacatures, zie voor een toelichting hieronder:


- Trainer/begeleider Leiden (24 uur)

- Spin in het web office ondersteuning (24 uur)

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Voor onze locatie in Leiden zijn wij op zoek naar een

Enthousiaste trainer/begeleider voor 24 uur per week

Werkzaamheden
De trainer/begeleider is verantwoordelijk voor de uitvoering van het primair proces. Je houdt je bezig met de werving, selectie, training en begeleiding van vrijwilligers. Daarnaast lever je een bijdrage aan (de ontwikkeling en implementatie van) het beleid van Sensoor, de landelijke luisterlijn en verricht je PR- en administratieve werkzaamheden die uit je taken voortvloeien.

Wat vragen wij?
• Relevant HBO diploma en werkervaring in een soortgelijke functie;
• Ruime ervaring op het gebied van het geven van trainingen, didactische vaardigheden en groepsdynamica;
• Aantoonbare affiniteit met het verzorgen van PR-activiteiten en het onderhouden van contacten met (potentiele) samenwerkingspartners;
• Plan- en organisatievermogen voor het coördineren en realiseren van werkzaamheden binnen het team;
• Kennis en ervaring met hulpverlening op een breed terrein;
• Ervaring met het begeleiden van vrijwilligers is een pré;
• Flexibiliteit met betrekking tot werkdagen en werktijden in verband met het begeleiden van groepsbijeenkomsten;
• Je bent stressbestendig, zelfstandig en je hebt goede communicatieve vaardigheden.

Zonder relevante opleiding en aantoonbare ervaring in groepsdynamica en didactische vaardigheden heeft solliciteren geen zin.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende baan in een professionele vrijwilligersorganisatie. In eerste instantie voor 7 maanden. Salariëring in schaal 8 van de cao Sociaal Werk.

Interesse?
Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op met Helen Maier (manager), via telefoonnummer 06 10400817. Wil je solliciteren, vul dan dit formulier uiterlijk 12 december in met je motivatie en CV.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Voor ons landelijk bureau in Amersfoort zijn wij zijn op zoek naar een

Energieke Spin in het web – Office ondersteuner

24 uur per week verdeeld over 4 dagen

Wat ga je doen?
Je hebt een allround ondersteunende functie waarin je kwaliteiten als spin in het web helemaal tot bloei komen. Je bent een eerste aanspreekpunt in onze organisatie. Je verwelkomt bezoekers, staat hen in persoon en telefonisch te woord, waarbij je hun vragen beantwoordt, hen helpt bij het inplannen van afspraken en hen doorverwijst of doorschakelt naar de juiste persoon. Daarnaast verricht je op aanwijzen administratieve werkzaamheden, zoals beantwoorden van e-mails, verwerken van post, bijhouden en verwerken van contactgegevens en verzuimregistratie. Ook houd je kantoorvoorraden bij en verzorg je boodschappen en attenties voor het personeel. Facilitaire werkzaamheden, zoals het opgeruimd houden van de ontvangstruimten, het koffieapparaat schoonmaken en bijvullen en de vaatwasser in- en uitruimen, behoren ook tot jouw taken.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een energieke klantgerichte collega met een hands-on-mentaliteit. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden om onze klanten gastvriendelijk te woord te staan en de correspondentie te verzorgen. Je hebt affiniteit met personele administratie. Je bent stressbestendig in een werkomgeving waarin diverse werkzaamheden zich onder tijdsdruk tegelijkertijd kunnen aandienen. Je kunt ordelijk en nauwkeurig werken bij het verwerken van gegevens. Daarnaast ben je integer in het omgaan met vertrouwelijke gegevens. Ervaring in de sociale branche en in een ondersteunende functie is een pre.

Wat bieden wij?
Wij bieden een afwisselende baan in een professionele vrijwilligersorganisatie. Het betreft een dienstverband in eerste instantie voor 7 maanden. Salariëring conform schaal 4 van de cao Sociaal Werk.

Interesse?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Breukink (managementondersteuning) via 0346 590098. Solliciteer hier door je motivatie en CV te uploaden, uiterlijk op 12 december 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------  

Vrijwilligers: Wij zijn altijd op zoek naar geschikte vrijwilligers. Interesse? Kijk hier voor meer info en meld je aan.

Aandacht en tijd is een schaars en kostbaar goed. Daarom heeft Sensoor, de landelijke luisterlijn een belangrijke en unieke plaats in de samenleving. Werken bij Sensoor is werk met inspiratie: je ondersteunt een grote groep gemotiveerde vrijwilligers in een organisatie die steeds in ontwikkeling is. Sensoor is dag en nacht, alle dagen van het jaar, bereikbaar voor een anoniem, luisterend oor per telefoon, chat en e-mail.