Vacatures

Aandacht en tijd is een schaars en kostbaar goed. Daarom heeft Sensoor, de landelijke luisterlijn een belangrijke en unieke plaats in de samenleving. Werken bij Sensoor is werk met inspiratie: je ondersteunt een grote groep gemotiveerde vrijwilligers in een organisatie die steeds in ontwikkeling is. Sensoor is dag en nacht, alle dagen van het jaar, bereikbaar voor een anoniem, luisterend oor per telefoon, chat en e-mail.

Vacatures:

Per jaar voeren onze ruim 1.200 vrijwilligers bijna 300.000 gesprekken; met mensen die het even niet zien zitten, eenzaam zijn of verdrietig, met psychische problemen kampen of gewoon verlegen zitten om een luisterend oor. Dat doen zij 24 uur per dag 365 dagen per jaar, thuis of op één van de 21 locaties in Nederland. Om te zorgen dat mensen onze luisterlijn weten te vinden, maar ook om vrijwilligers te werven en te behouden, is communicatie voor onze organisatie enorm belangrijk.

Voor ons landelijk bureau in Amersfoort zijn wij op zoek naar een

Energieke Communicatiemedewerker voor 36 uur per week

Ben jij op je plek in een zeer zelfstandige functie? Kom ons helpen onze bekendheid te vergroten!

Werkzaamheden
Als communicatiemedewerker lever je een belangrijke bijdrage aan de positionering en profilering van Sensoor, de landelijke luisterlijn. Je werkzaamheden bestaan uit verschillende vormen van interne- en externe communicatie. Je PR- en communicatie activiteiten zijn gericht op het vergroten van de naamsbekendheid, het informeren van verschillende interne- en externe doelgroepen, het verder ontwikkelen en bewaken van de huisstijl en het creëren van meer draagvlak in de samenleving.

Wat ga je doen?
• Om onze bekendheid te vergroten, zetten we diverse communicatiekanalen en middelen in. Jij gaat deze ontwikkelen, beheren, monitoren en zo nodig bijstellen. Je krijgt ruimte om met eigen ideeën te komen.
• Je bent mede verantwoordelijk voor alle PR- en communicatiematerialen (jaarverslag, folders, nieuwsbrieven, website(s), advertenties, promotieartikelen, etc.).
• Je schrijft, redigeert en publiceert teksten voor verschillende toepassingen, denk aan de website, social media en persberichten.
• Je legt contacten met de pers en houdt een persbestand up-to-date.
• Je ondersteunt de locaties in het land bij lokale PR-activiteiten.
• Je denkt en werkt mee aan evenementen en campagnes.

Wie zoeken wij?
• Iemand met gevoel voor verantwoordelijkheid, die gewend is om veel zelfstandig te werken en tegelijkertijd een teamplayer is.
• Iemand met een vlotte pen die goed uit zijn woorden komt, creatief is en niet bang is om ideeën te opperen en contacten te leggen.
• Iemand met een relevante Hbo-opleiding en ruim 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.
• Iemand met veel kennis en ervaring op het gebied van social media, google analytics en adwords.
• Iemand die affiniteit heeft met zorg, welzijn en goede doelen.

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan in een professionele vrijwilligersorganisatie met veel ruimte om zelfstandig te werken en je verder te ontwikkelen. Salariëring volgens de cao Sociaal Werk, beloning afhankelijk van het niveau en je werkervaring.

Solliciteren?
Wil je meer informatie, neem dan telefonisch contact op met Monique van Bijsterveld via 06-15209429. Wil je solliciteren op deze leuke baan? Doe dit dan op passende wijze t.a.v. Zerhaya Chin A Foeng via personeelszaken@sensoor.nl of via dit formulier. We kijken uit naar je sollicitatie die we graag voor 24 oktober 2018 ontvangen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vrijwilligers: Wij zijn altijd op zoek naar geschikte vrijwilligers. Interesse? Kijk hier voor meer info en meld je aan.