Vacatures

Aandacht en tijd is een schaars en kostbaar goed. Daarom heeft Sensoor een belangrijke en unieke plaats in de samenleving. 365 dagen per jaar, 24 uur per dag voeren de vrijwilligers van Sensoor ruim 280.000 telefoon-en chatgesprekken met mensen die het even niet zien zitten. Werken bij Sensoor is inspirerend: je ondersteunt een grote groep gemotiveerde vrijwilligers in een organisatie die steeds in ontwikkeling is.

Vacatures:
- Energieke spin in het web Amersfoort, 32 uur of duo functie (16 uur)

Wij zijn voor onze locatie in Amersfoort op zoek naar een

Energieke Spin in het web

(32 uur verdeeld over 5 dagen per week, duo functie 2 collega’s a 16 uur is mogelijk)

 

Wat ga je doen?

Je hebt een allround ondersteunende functie waarin je kwaliteiten als spin in het web helemaal tot bloei komen. Je bent een eerste aanspreekpunt in onze organisatie. Je verwelkomt bezoekers, staat hen in persoon en telefonisch te woord, waarbij je hun vragen beantwoordt, hen helpt bij het inplannen van afspraken en hen doorverwijst of doorschakelt naar de juiste persoon. Daarnaast verricht je zelfstandig administratieve werkzaamheden, zoals beantwoorden van e-mails, verwerken van post, opstellen en verwerken van stukken, maken van certificaten en reserveren van vergaderruimten. Ook houdt je kantoorvoorraden bij. Verder organiseer je vergaderingen en bereid deze voor, je verzorgt en bewaakt de agenda en notuleert bijeenkomsten. Facilitaire werkzaamheden, zoals het schoonhouden van de ontvangstruimten, het koffieapparaat schoonmaken en bijvullen, en de vaatwasser in- en uitruimen, behoren ook tot jouw taken.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een energieke klantgerichte collega met een hands on mentaliteit. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden om onze klanten gastvriendelijk te woord te staan en de correspondentie te verzorgen. Je beschikt over organisatorische vaardigheden om o.a. vergaderingen te organiseren en voor te bereiden. Je bent stressbestendig in een werkomgeving waarin diverse werkzaamheden zich onder tijdsdruk tegelijkertijd kunnen aandienen. Je kunt ordelijk en nauwkeurig werken bij het verwerken van gegevens. Daarnaast ben je integer in het omgaan met vertrouwelijke gegevens. Ervaring in de sociale branche en in een ondersteunende functie is een pre.

Wat bieden wij?

Wij bieden een afwisselende baan in een professionele vrijwilligersorganisatie. Het betreft een dienstverband voor 1 jaar. Salariëring conform schaal 5 cao Sociaal Werk.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met mevrouw T. Lefferts via 0346 590098. Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 22 februari 2018 naar mevrouw Z. Chin A Foeng via z.chinafoeng@sensoor.nl o.v.v. vacature Spin in het web.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.